Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Jofert
Jofert - 27-10-2018 07:09:59
Computers & Telefonie

Playstation plus abonnement

Ik ben het helemaal met je eens het is gebakken lucht. 
helaas zijn mensen hiermee in zee gegaan. ik las veel ophef over ps plus maar mensen hebben zich overgegeven aan deze praktijk. de beste oplossing zou geweest zijn geen playstation te kopen nadat dit aangekondigd werd.

als hier call of duty fans achter zitten heel belachelijk laat sony voelen en had call of duty op de ps3 blijven spelen. laatste toevoeging ik vind het zo veel kosten als je dat 5 jaar heb betaald dan zou je een playstation 5 van dat geld kunnen kopen. ik speel nu red dead redemption maar noo way dat ik ps plus koop, ik schaam me zelfs dat ik een ps plus game heb gekocht. maar helaas kan niet alles gaan zoals we willen maar ik hoop dat mensen het wel gaan beseffen.