Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ga
Gabriel75 - 31-10-2018 10:35:40
Garantie & Verzekeringen

Wia uitkering ...maar op welke heb ik recht?

Lange adem, omdat het eerste bezwaar bijna 4 jaar duurde....dus ga ik er vanuit dat nu niet in paar weekjes is afgehandeld. (ps moet eerst beslissing op papier hebben je voordat je er werk van kan maken, wia-advocaat staat al klaar...gaat niet om dat traject mbt lange adem maar rechtbank traject)
ok dat snap ik als die arbeidsdeskundige dat zegt...maar geeft mij alleen een vage uitleg...wil weten waar staat dat het zo is....ze kan mij wel zoveel vertellen...

is het zo dan is het zo, maar als niet zo is.......dus als iemand verstand van zaken heeft???

dus nogmaals: ik dacht ww - ziektewet - wia en dat staat los van elkaar (dacht wia is als ww en 1 arbeidsjaar is 1 maand etc en loongerelateerd en los van of en  hoe lang je ww hebt gehad)

maar begreep van haar dat ww duur betreking heeft op wia?? dus als je bijwijze van 1 jaar ww hebt gehad en dat was de max duur dat je na ziektewet geen wia (loongerelateerde uitkering) krijgt maar dus meteen vervolguitkering??