Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fr
Fred1977 - 31-10-2018 11:49:24
Huishouden & Energie

Energieflex

Inmiddels ben ik in discussie met energieflex, en wel om de volgende redenen:

1. ze hebben mijn persoonsgegevens overgedragen aan innova energie zonder voorafgaande toestemming. nu weet ik niet wat innova energie van mij weet en wat ze met deze gegevens zullen doen. ik heb dit inmiddels gemeld bij de autoriteit persoonsgegevens;

2. in nederland zit je (als normaal betalende consument) nooit zonder energie. de netwerkbeheerder levert altijd door (https://www.gaslicht.com/blog/oeps-energiecontract-vergeten-af-te-sluiten/1183/). energieflex maakt dus mensen bang voor niets. de overstap naar innova energie is puur een financiele overweging geweest (want ze hebben nu het klantenbestand kunnen verkopen). ik had als klant gewoon een andere energieleverancier kunnen kiezen. ik zit nu een maand aan deze leverancier vast.

ik ben dus nog zeker niet klaar met energieflex.