Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henkie.penkie - 02-11-2018 17:00:45
Garantie & Verzekeringen

Na een enorme knal een 4 tal vloertegels in ons appartement omhoog.

Hoe lang ligt deze vloer? als deze pas gelegd is en je hebt de verwarming aan gezet, kan het een oorzaak zijn dat de vloer omhoog komt. staat de thermostaat van de verdeler voer de vloerverwarming niet te hoog in gesteld maximaal tussen 35 en 37 graden celcius lager is altijd beter.. als deze boven deze standen  staat ingesteld is dit ook een oorzaak doordat de vloer te warm is geworden. wist je dat een te hoog ingestelde temperatuur ongezond is voor je gewrichten in je benen.. beste stand is 32 tot 35 graden celcius. verder, hebben ze bij deze tegelvloer ook voegnaden aangebracht met sanitairekit zodat deze elastisch is, als dit niet gebeurd is, is dit een slechte constructie. een ervaren tegelboer brengt deze kitnaden in de dezelfde kleur deze tussen zulke  grote tegels aan.om dit euvel te verkomen. zodat de tegels altijd speling blijven behouden en niet op spanning kunnen komen te staan zodat deze omhoog gedrukt worden.
als deze vloert door een ervaren tegelzetter is gelegd en je geen advies heeft gegeven inverband de verwarming aanzetten zou ik deze hiervoor aansprakelijk stellen.