Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
januitgroningen - 06-11-2018 16:20:50
Huishouden & Energie

Energieflex

Vara kassa moet een keer ingrijpen. zodat het forum écht nut krijgt om mensen te informeren op basis van feitelijkheden. vooral in dit soort zaken vanuit een faillisement heeft een ieder daar behoefte aan die ermee te maken heeft. 

men speculeert hier en bovenal nogal onsamenhangend. 

zoals 'u hoeft innova niet te accepteren. terwijl dat geenszins het geval is. 

door de curator is als een veiligmeester het complete klantenbestand verkocht aan de hoogste bieder ingaande 1 november jl.. terwijl op hetzelfde moment je bestaande contract bij energieflex is ontbonden.  daarnaast was er een vensterperiode, waarin niemand iets mag. waarin ook een energieflex niets meer mocht incasseren van je bank. de constructie waar gedupeerden mee te maken kreeg was ronduit fout. daar was ik het ook totaal mee oneens. een gesjoemel met mijn persoonsgegevens naar een partij waarin ik niet gekend ben. een vensterperiode dat op 1 november werd opgeheven. op hetzelfde moment mijn contract bij energieflex werd ontbonden als eenzijdig! en op hetzelfde moment ook de levering werd voortgezet bij innova.het geeft de consument het nakijken. pas nu heb je de vrijheiid om als consument te staan en te gaan waar je wilt, maar wel met inachtneming van de zgn opzegclausule.  dit is een wurging ten top voor de consument. een overlevering. ik had ook graag gezien, 'innova niet te willen accepteren', maar de praktijk is helaas anders. 

feitelijkheden, daar hebben de mensen vanuit het failliete energieflex behoefte aan. daar had ik graag aan willen bijdragen, maar werd prompt continue daarin lastig gevallen door zgn betweters, die het telkensmale het verpesten. omdat het niet van objectieve informatie voorziet.