Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 06-11-2018 19:16:06
Huishouden & Energie

Mag essent een jaarcontract 2 x salderen waardoor je de 2e moet bijbetalen?

Dat kadootje was dus een sigaar uit eigen doos. 

artikel 13 niet eens met een jaarnota of eindnota?
13.1 bent u het niet eens met een jaarnota of eindnota die wij u sturen? stuur ons dan schriftelijk of digitaal een bezwaarschrift en geef aan waarom u het niet met deze nota eens bent. doet u dit binnen de betalingstermijn? en gebruikt u de elektriciteit en/of het gas alleen voor uw huishouden? dan hoeft u deze nota nog niet te betalen totdat wij een beslissing hebben genomen.
13.2 ontvangen wij uw bezwaarschrift te laat of gebruikt u de elektriciteit en/of het gas ook voor iets anders dan uw huishouden? dan moet u deze nota gewoon betalen.
https://www.essent.nl/content/images/107538_algemene_leveringsvoorwaarden_essent.pdf" target="_blank">https://www.essent.nl/content/images/107538_algemene_leveringsvoorwaarden_essent.pdf