Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 08-11-2018 08:22:33
Vakantie & Reizen

Internationaal rijbewijs online

Hallo ronanald73 , 


een internationaal rijbewijs aanvragen in het buitenland

het kan natuurlijk voorkomen dat je vanuit het buitenland een internationaal rijbewijs wil aanvragen. bijvoorbeeld omdat je dit in nederland bent vergeten of omdat je vorige is verlopen. dit is helaas niet zo makkelijk, want je kunt alleen in het land waar je rijbewijs is uitgegeven een internationaal rijbewijs aanvragen.


wil je vanuit het buitenland een internationaal rijbewijs aanvragen, dan moet je je rijbewijs en een recente pasfoto opsturen naar nederland, en familie of vrienden vragen om dit bij de anwb te regelen. 

voor verdere informatie , klik op de rode regels . 

https://www.expeditieaardbol.nl/internationaal-rijbewijs/" target="_blank">https://www.expeditieaardbol.nl/internationaal-rijbewijs/ 

https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/internationaal-rijbewijs-wel-of-niet-nodig/" target="_blank">https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/internationaal-rijbewijs-wel-of-niet-nodig/