Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 08-11-2018 09:00:52
Vakantie & Reizen

Internationaal rijbewijs online

Wilt u in maleisië auto rijden?

nederlanders die willen rijden in maleisië, moeten een geldig internationaal rijbewijs hebben en een geldig nederlands rijbewijs. vanaf 24 september 2018 worden buitenlandse rijbewijzen niet meer omgezet in maleisische rijbewijzen door de maleisiche road transport department.
https://www.nederlandwereldwijd.nl/wonen-werken/rijbewijs-verlengen-in-het-buitenland/maleisie" target="_blank">https://www.nederlandwereldwijd.nl/wonen-werken/rijbewijs-verlengen-in-het-buitenland/maleisie

op de site van het amerikaanse bedrijf staat dat het gaat om een vertaalburo:
ons internationaal chauffeursdocument is een niet-officiële vertaling van uw rijbewijs in twee formaten: een vertaalkaart, uw vergunning in 16 talen vertalen en een vertaalboekje, waarmee uw rijbewijs in 9 talen wordt vertaald. deze niet-officiële documenten helpen je bij het reizen om taalverschillen te overwinnen. als aanvullende functie slaat onze geavanceerde vertaalkaart een digitale kopie op van uw geldige rijbewijs op uw smartphone. internationale rijbewijzen, die zijn uitgegeven door overheidsinstanties of particuliere organisaties die zijn aangewezen door de overheid van een land, zijn de enige officiële vertaling van iemands rijbewijs. onze vertaling heeft geen officiële status en verleent geen wettelijke privileges of rechten aan de consument. ** gratis verzending beschikbaar voor amerikaanse klanten met usps. 
https://www.international-license.com/?gclid=eaiaiqobchmihdzdoane3giveoh3ch2lrqmheaayasaaegjghvd_bwe" target="_blank">https://www.international-license.com/?gclid=eaiaiqobchmihdzdoane3giveoh3ch2lrqmheaayasaaegjghvd_bwe