Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 12-11-2018 19:40:58
Vakantie & Reizen

Jan doets camperverhuur

Als ik de site bekijk kom ik nergens camperhuur tegen. welke reis ik ook tegen kom, het is inclusief vlucht en veelal met 1 hotelovernachting. uw berekening roept ook vragen op doets steekt echt geen € 883,- in de zak. dan zou niemand meer bij doets boeken als je rechtstreeks de helft goedkoper uit bent.

u hebt een pakket geboekt van € 1637,-. vluchten en camper. de camper viel tegen en u kon € 530,- terug krijgen. u hebt gebruik gemaakt van de camper en hebt deze niet terug gebracht omdat het onbruikbaar zou zijn. voor de genoten dagen is een vergoeding dus niets geks. dat u toch een groot gedeelte had kunnen terug krijgen is zeer netjes te noemen. weinig bedrijven komen hier voorbij die meteen willen betalen.

helaas zoekt u een verkeerde zondebok wat u wel eens duur kan komen te staan. als het aanbod nog staat van die € 530,-, deze dan meteen aanpakken.