Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 12-11-2018 20:51:46
Geldzaken & Recht

Kunnen we sinterklaas en kerst combineren?

Wij hebben een tweedeling in nederland? en u wilt die tweedeling oplossen? succes. overal zijn mensen die ergens een andere gedachte over hebben. ik wil graag een witte auto en u wellicht een zwarte. wij staan lijnrecht tegenover elkaar en ik ben bang van zwarte auto's in mijn straat. dus iedereen maar een grijze auto? over alles valt een discussie te verzinnen. 

de tweedeling is een klein groepje tegen de rest van nederland. er zijn overigens al zat opties aangedragen om het kinderfeest voor iedereen door te laten gaan, maar er zijn altijd mensen die het helemaal willen verbieden. net zoals er mensen zijn die het suikerfeest en slachtfeest willen verbieden. moeten we daar ook in gaan schipperen?

het is uw oplossing om 2 feesten samen te voegen, niet die van anderen. het is ook uw angst voor de intocht. u projecteerd weer alles op uzelf.

het sinterklaasfeest is een kinderfeest. bestaat al honderden jaren. het kerstfeest is een religieus feest. een hele andere betekenis en invulling. u wil graag de kerstman en sinterklaas samen op de slee zien zitten? of zwarte pieten die de slee duwen?
en hoe zit het met uw verjaardag? zullen we die ook gewoon overslaan of op een andere dag gaan vieren terwijl er een ander feest is?

u gaat van de hak op de tak en snapt niet waar dit forum voor bedoeld is. wellicht als opfrisser: u kunt hier terecht met uw consumentenvragen. zaken waar u tegen aanloopt en waar u hulp bij nodig hebt. dus geen algemene zaken die niemand van ons hier kan oplossen.

het is dat tijger het al gedaan had, maar anders kwam het melden van mij af. wie weet gaat u het leren hier en anders tot snel op een ander forum. en niet zeggen dat u het niet snapt waarom u een ban krijgt.

hetzelfde gebeurd weer als in andere topics, u roept weer een hoop, maar zegt niets. het zou een win-win situatie zijn? wat zijn dan de voordelen, dat zegt u niet.