Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 12-11-2018 22:53:49
Geldzaken & Recht

Kunnen we sinterklaas en kerst combineren?

Straks is er weer een ander groepje die meent dat vliegende elanden dierenmishandeling is en daarom ook niet meer vliegend afgebeeld mogen worden. valt mij mee dat er nog geen groepje is die begint te zeuren over de sinterklaas en de kerstman. waarom moeten die oude mannen (...) nog steeds werken? ouderenmishandeling? of voorlopers op het langer moeten doorwerken.

en nog wat.... enig idee hoe dat in het caribische deel van ons koninkrijk gaat? de kinderen aldaar vinden het een eer om als zwarte piet geschminkt te worden. hoewel zij van nature iets donkerder zijn dan de 'makamba', willen zij toch nog donkerder geschminkt worden. en een plezier dat ze hebben..... prachtig! de meesten aldaar vinden het ook maar vreemd dat de discussie omtrent de zwarte pieten hier gaande is.