Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 15-11-2018 15:46:25
Garantie & Verzekeringen

Sluit je aan !

allen dank voor de beantwoording van mijn vraag en de antwoorden bevestigen mijn vermoeden dat het om een dergelijk iets zou gaan.
laat ik nou net de afgelopen maanden druk geweest zijn om alle lidmaatschappen en de zgn. "goede doelen" etc, waar ik een hoop eurocentje aan kwijt was, te beëindigen en ik zeker geen reden heb om nu weer tot een nieuwe  'vrijwillige" donatie  over te gaan.
alleen instanties e.d die mensen helpen die echt in 'nood' verkeren kunnen op mij blijven rekenen, maar ik heb niet de indruk dan dit bij de "verenigde arbeiders radio amateurs" het geval is, zeker niet als ik berichtgeving daarover tenminste mag geloven. maar ook dat nieuws kan wel "fake" nieuws zijn zoals bij bijna al het nieuws tegenwoordig.


vr.gr. mein33