Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 15-11-2018 19:30:03
Geldzaken & Recht

Verkoopovereenkomst

U biedt uw auto te koop aan en daar is schijnbaar een bod op gekomen. op dat bod bent u akkoord gegaan en zal de overdracht moeten plaatsvinden. het klinkt als 'ik wil van mijn auto af' of soortgelijk. u bent akkoord gegaan, dus zal moeten leveren.

vaak is er wel een geluk, als u de auto gaat wegbrengen komt er ter plekke een lager bod. de hele smoezenkast gaat open om de auto goedkoper in handen te krijgen. op dat moment kan u van de verkoop af. bij een nieuw bod vervallen immers alle voorgaande afpraken. en op een nieuw bod mag u gewoon nee zeggen.

dus ga een gezellig dagje uit, biedt de auto aan aan de koper. of u krijgt het geboden geld cash in het handje, of u kunt gewoon weer terug naar huis rijden. een risico is er dus niet.