Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jacobi66 - 19-11-2018 12:57:30
Geldzaken & Recht

Hoortoestellen

Ook ik heb eigenlijk boortoestellen nodig buiten de categorie die wel vergoed wordt. er is door de kno arts geconstateerd dat ik de medeklinkers niet hoor. ook een afwijking die aangeboren is. ik heb een weduwepensioen en deze aanschaf is te duur. wat ik niet begrijp is dat mensen die door hun eigen schuld te dik zijn geworden wel een maagverkleining vergoed krijgen, etc.
ik kan nooit naar een leuke voorstelling in de schouwburg gaan, ik versta er vaak geen woord van. ook niet via een ringleiding.
er is best een goede oplossing: als er geconstateerd wordt dat de hoorapparaten in het duurste segment niet voldoen zou de verzekering die 75 procent wel moeten vergoeden en dan zou je zelf de rest kunnen bijbetalen. uiteraard moet dit wel goed onderzocht worden via kno arts of audiologisch centrum.