Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 19-11-2018 14:10:00
Geldzaken & Recht

Hoortoestellen

Ik heb al jaren ca 1100€ per jaar verzekering betaald een slechts 1 maal 40 euro terug ontvangen. alles altijd zelf moeten betalen, afgelopen drie jaar bijna 1000 euro. bij de staatsloterij ontvang regelmatig nog wel eens mijn inleg terug ... dat is me bij mijn ziktekosten verzekering nog niet gebeurd!

ik heb daarom mijn verzekering opgezegd zonder een nieuwe aan te vragen. ik ben schijtziek van de verzekeringsrethoriek, de graaimentaliteit van de verzekeraars, en het verplicht elk jaar moeten controleren of er voor het jaar erop wel contracten zijn afgesloten met ziekenhuizen etc. afgelopen zomer moest ik 50 km verderop naar het ziekenhuis omdat mijn gangbare ziekenhuis dit jaar nog niet was gecomtracteerd, de vorige jaren wel. even niet geod opgelet.


als iedereen zijn verzekering nu eens gewoon opzegde, tenminste, als je geen chronische ziektes hebt en zo, dan kost ze dat klauwen geld en verandert er misschien nog eens iets!!