Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mag nationale nederlanden mij zonder toestemming verzekeren?

Hallo zeg? u krijgt een incassobureau aan uw bips voor iets waarvoor u helemaal niet verantwoordelijk bent en een polis die nooit door u is afgesloten?

ten eerste: niet betalen. zo men echt moeilijk gaat doen en een deurwaarder zou zenden met een dagvaarding, ga dan wel naar de zitting en leg het verhaal uit. de rechter zal 'een staart tussen hun benen hangen'.

ten tweede: richt uw bezwaar m.a.w. het gegeven van de onrechtmatigheid in een brief aan nationale nederlanden, verzend die aangetekend en vorder daarin ook de kosten van deze brief.
als men daar voor u niet of negatief op reageert, dan is het een kwestie om dit 'aan te kaarten' bij het kifid. een polis die niet door u is afgesloten kunt u niet eens opzeggen.

http://www.kifid.nl" target="_blank">www.kifid.nl

m.b.t onrechtmatig afschrijven bij uw vader, dat is een probleem voor/van uw vader want die heeft niet opgezegd. uit uw vraag maak ik op dat hij niet meer betaalt en nn nu onrechtmatig probeert bij u verhaal te halen.
ook nog dit: voorafgaande aan handelen van /door een incassobureau dient de 'schuleiser' altijd eerst aanmaningen te hebben gestuurd. u heeft geen bericht gehad maar het incassobureau is kennelijk wel aan uw adres gegevens gekomen. ook dat is al mertkwaardig.