Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-11-2018 10:53:26
Geldzaken & Recht

Rijschool dreigt met incasso

N.a.v @marita5, heeft u een overeenkomst ondertekend? ik denk van niet want uit uw vraag maak ik dat niet op. wel is er kennelijk sprake van een mondelinge overeenkomst maar er is dan hoe dan ook een stevige afwijking in hetgeen is aangeboden (€ 750,00) en de factuur. (€ 1.100).

hoe dan ook geldt in uw voordeel dat er geen enkele dienstverlening heeft plaatsgevonden.

laat u niet intimideren, ook niet als u strak staat van stress. maak snel, als al gezegd een afspraak met een juridisch loket in uw omgeving.

bovendien kan het ook nog zo zijn dat de voorwaarde onder 7.1 als genoemd door @marita5 in strijd is met wetgeving en dat vooral gelet op het gegeven dat alsdan het door u niet nakomen van een overeenkomst (kennelijk alleen mondeling) niet in verhouding staat tot de door de rijschool geleden schade en herhaald: de factuur strijdig is met de tariefafspraak ad. € 1.100,00 

(dat zou 'snel verdienen' zijn.