Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 21-11-2018 13:02:20
Huishouden & Energie

Tele2 ongevraagd en zonder toestemming basis bellen aan het contract toegevoegd.

Dat de abonnementskosten worden verhoogd is bij mij al een paar jaar yo. ik zit dan wel bij telfort met alleen internet, maar dat is in drie / vier jaar tijd van 20 € per maand naar 25 € per maand gegaan. twee euro meer gaan betalen, ja, dat kan gebeuren. dat ze bellen aan uw abonnement hebben toegevoegd kan er mee te maken hebben  dat ze daarmee de contracten meer standaardiseren, minder verschillende contracten in de omloop, dus dat kan juist kostenbesparend werken.
is er door tele2 gezegd dat u de 2 euro meer gaat betalen voor de beldienst? of is dat slechts omdat de kosten voor het leveren van de door u gevraagde dienst omhoog zijn gegaanh en is de toevoeging "bellen" daarmee dus gewoon gratis?