Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

my
mystery - 21-11-2018 22:57:34
Voeding & Gezondheid

Medicijnen aan het eind van het jaar niet leverbaar

Elk medicijn moet gewennen dus na een week de handdoek al in de ring gooien is typisch iets voor klagers.
99% zit tussen de oren.
ik zit zelf deels in de hulpverlening en hoor dit soort verhalen wel vaker, men kan niet tegen een ander merk maar als de zelfde mensen dan een andere pil krijgen  die het zelfde model heeft dan de oude heeft men ineens nergens last van.
maar dat is wel de nieuwe pil gedrukt in de oude vorm en geleverd in de oude verpakking dus op het oog hetzelfde en men heeft nergens last van.
2 weken later dezelfde patient de nieuwe gegeven waar het andere merk dus zichtbaar was incl andere verpakking en men heeft spontaan klachten.

2 weken lang slikt ze het nieuwe medicijn al alleen dan in oude vorm en oude verpakking nergens last van,  men geeft de nieuwe pil dus mee in de originele verpakking en de klachten komen ineens op.
toch knap 2 weken slikt ze hem al nergens last van.