Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 26-11-2018 11:27:14
Auto & Vervoer

Abonnement arriva

Mag toch aannemen dat er bij de abbo's een brief zat waarin dat stond. dit is heel normaal ook b.v met nieuwe bankpassen die ook eerst geactiveerd moeten worden. wat de chaufeur aan verkeerde voorlichting gegeven zou hebben is mij een raadsel. een niet gectiveerde kaart werkt niet dus zal de chaufeur de kinderen hierop geattendeerd hebben. blijkbaar heeft u 3 kinderen want de kaart behoeft maar 1 keer geactiveerd te worden. u kunt overigens ook geactiveerde abbo's aanschaffen.


ov-chipkaart activeren







een ov-chipkaart moet je doorgaans activeren voor het eerste gebruik, bijvoorbeeld als je een abonnement hebt. hoe moet je een ov-chipkaart activeren en waar kan je de chipkaart activeren?   https://www.ov-chipkaartgeldig.nl/ov-chipkaart-activeren" target="_blank">bron;