Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 27-11-2018 16:21:18
Computers & Telefonie

Toetsbord


1. toetsen weer herstellen: de oplossing.
doet je toetsenbord raar en wil je het weer herstellen naar de oude instellingen zodat de 'gewone' tekens worden weergegeven? druk de toetsen ctrl+shift tegelijkertijd in. heb je een belgisch toetsenbord? druk dan alt+shift in om de tekens terug te zetten naar de oorspronkelijke staat.

als het goed is, is jouw toetsenbord nu weer hersteld naar de oorspronkelijke instellingen en zijn de tekens weer normaal. zoniet, bekijk dan even de oplossing onder stap 2.

https://weethetsnel.nl/instructie/1456-verkeerde-tekens-op-je-toetsenbord-herstellen-windows-zo-doe-je-dat" target="_blank">https://weethetsnel.nl/instructie/1456-verkeerde-tekens-op-je-toetsenbord-herstellen-windows-zo-doe-je-dat