Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 27-11-2018 17:38:41
Geldzaken & Recht

Recht op auto na beëindiging relatie met samenlevingscontract

in het samenlevingscontract staat vermeld hoe de gezamenlijke bezittingen, schuldenhttps://www.gratisscheiden.nl/echtscheiding/scheiden-met-schulden/" target="_blank"> en het pensioen worden verdeeld bij een relatiebreuk. ook staat hier doorgaans in hoe de samenlevingsovereenkomst kan worden beëindigd. 

veelal geldt zelfde als met trouwen, alles gekocht tijdens huwelijk of tijdens samenlevingscontract is van samen  wie betaald heeft en op welke naam dat staat maakt niks uit. ze heeft tenzij dit beschreven in samenlevingscontract recht op de helft van alles wat jullie samen hebben opgebouwd.

wij hebben alles vast laten zetten in contract. wie krijgt bijv bij scheiding witgoed, meubels , elektronica maar ook koophuis, auto, spaargeld of eventueel schulden.
zelfs zorg van de kinderen staat beschreven als 50/50 en de max afstand dat we van elkaar mogen wonen tot kinderen 18 zijn. jullie moeten okk z'n contract hebben.

ik denk dat indd zo dat ze recht heeft op de helft van de waarde maar bijv met witgoed en meubels kunt u al veel recht trekken .