Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ka
Kassagebruiker - 05-12-2018 13:04:42
Huishouden & Energie

Nuon verhoogt maand termijn met 50%

dus letop en verlaag het maandbedrag op tijd tot normale propoties of stap over op een andere energie leverancier.

dom advies wat hier gegeven wordt om te verlagen terwijl de prijzen zeker gaan stijgen. om voor velen onder ons niet meer betaalbare bijbetaling te beschermen, wat ze gewoon niet kunnen, zou ik inderdaad de maand termijn trachten in te schatten door het jaar ververbruik van het vorige seisoen met de nieuwe prijzen te berekenen wat het jaar bedrag zou gaan worden en deel dat door 12, dan heb je een goede schatting mits u geen stroomvreters erbij krijgt. overigens, @lence, hoeveel % rente denkt u dat ze daar op een zakelijke rekening krijgen? en overstappen heeft geen zin, zal misschien een 25 euro op jaarbasis schelen.
ga met uw jaarverbruik naar de site van uw leverancier, vul de waardes in en u ziet uw maandbedrag. verhoog dat veiligheidshalve met € 10 per maand en je hebt grote kans dat je eind van het jaar een teruggave krijgt. dat is altijd gunstiger als achteraf bijbetalen terwijl je dan ook nog een verhoogd maandbedrag mag betalen.