Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ka
Kassagebruiker - 08-12-2018 12:51:19
Geldzaken & Recht

Opzeggen medische toilet pas

ik heb een medische toilet pas om aan te kunnen geven dat mijn toiletverzoek noodzakelijk is. daarvoor moet ik ieder jaar €18,- voor betalen. aangezien ik dat te duur vind ieder jaar heb ik hem stopgezet. 
nu ontvang ik een reactie: indien 2018 nog niet betaald moet dat nog gebeuren en dan de pas uiterlijk 15 januarie 2019 retourzenden. of een  boete van €30,-

u heeft dus de pas stopgezet maar niet aan de voorwaarden voldaan door de pas niet op tijd terug testuren, omdat u het te duur vond ............ (maar wèl de faciliteiten willen gebruiken).
er is dus niet betaald in 2018 en u had de pas al uiterlijk op 15 jan 2018 terug gestuurd moeten hebben. u heeft dus heel 2018 de pas kunnen gebruiken, nu krijgt u een aanmaning, dat wordt straks een incassoburo, daarna een deurwaarder en daarna een rechter. al die zaken kosten geld bovenop uw al te dure € 18,00. ik zou u als advies geven om de pas op tijd terug te sturen, veiligheidhalve aangetkend, want dsat heb je bewijs dat je wat verstuurd hebt en er moet voor getekend worden, anders sluit ik niet uit dat het u véél meer gaat kosten als € 18,00, de incassokosten beginnen bij € 40,00, de rest is nog veel meer.