Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 08-12-2018 22:33:49
Voeding & Gezondheid

Waarom zijn veel eieren bevrucht?

Als u het "lichte" puntje wat u in het eigeel ziet bedoeld is de zichtbaarheid min of meer afhankelijk van de kooktijd van het ei. bij een hardgekookt ei zal het eerder opvallen dan bij een middel of zacht gekookt ei. gebruikt u het ei om te bakken zal u dat puntje niet tegenkomen. is het een donker (roodkleurig) puntje dan is dat een bloedpropje, dus geen embrio, afkomstig van de eierstok of eileider van de kip. dit heeft dus niets met fipronil te maken