Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 12-12-2018 14:22:43
Auto & Vervoer

Begrafenis buitenland met omnibuzz of valys

Van de site van omnibuzz:

hoe ver

omnibuzz rijdt alleen in de provincie limburg behalve in de gemeente mook en middelaar. dat betekent dat elke rit in limburg moet beginnen of eindigen. vanaf uw vertrekadres kunt u maximaal 5 zones reizen tegen het geldende tarief. voor iedere rit berekenen we altijd 1 opstapzone. een rit kan in totaal dus maximaal 6 zones bedragen (5 reiszones en 1 opstapzone). voor inwoners van de meeste gemeenten geldt dat u maximaal 6 zones met omnibuzz kunt reizen ( dit is inclusief 1 opstapzone). voor ritten van meer dan 6 zones verwijzen we u door naar valys.
https://www.omnibuzz.nl/men-reis-afstand/158-waar,-wanneer-en-hoe-ver" target="_blank">https://www.omnibuzz.nl/men-reis-afstand/158-waar,-wanneer-en-hoe-ver

de omnibuzz lukt dus niet. kennelijk te veel zones.
valys rijdt niet in belgie. je moeder moet ander vervoer regelen.
dat lukt jullie, zij het met wat moeite, dan is het probleem toch opgelost.
daar ben je toch een zoon voor, om je ouders te helpen.