Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Em
Emmap - 13-12-2018 15:47:42
Winkels & Webshops

Zijn erg brillenglazen zonder coating te koop?

Probleem van de krassen in de coating komt me bekend voor, zou zogenaamd komen door mijn manier van schoonvegen (drogen) van de bril na nat schoonmaken. lijkt me gezien de richting van de krassen (vrij gelijkmatig uitwaaierend vanaf de neussteuntjes) praktische onmogelijk - lijkt me eerder iets dat in ongelijkmatige belasting van het montuur etc. bij op- en afdoen zit...
mijn oplossing:
vraag om glazen van glas ipv van kunststof. het is wel zwaarder, daarom raadde mijn opticien van een bekende keten (pearl) het af, maar ik heb volgehouden, een iets kleiner montuur gekozen dan mijn eerste keuze (wel groter dan wat ik had) en heb kunnen wennen aan het hogere gewicht en ben heel blij met het heldere, krasvrije zicht!
veel succes!