Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 17-12-2018 08:42:23
Winkels & Webshops

Groupon heeft de geldigheidstermijn aangepast, mag dat?

hallo nicole03 , 

eind oktober heb ik een groupon gekocht voor een schoonheidsbehandeling

is dit een voucher wat u gekocht heeft ? zo ja lees dan hier de voorwaarden ( onder art 13 ) klik op de rode regel .


1.4 onder 'aanbod onderneming' wordt verstaan de goederen en/of diensten die door de onderneming aan de voucher houder zijn geleverd en/of beschikbaar zijn gesteld, zoals gespecificeerd op groupons website en op de voucher.


1.5 de onderneming is een niet met groupon verbonden derde, die het aanbod onderneming verkoopt, levert en/of beschikbaar stelt. groupon verkoopt en levert het aanbod onderneming niet en stelt dit evenmin ter beschikking. het enige dat zij doet, is de voucher verkopen en beschikbaar stellen.


7.4 groupon kan geen garantie geven voor de volledigheid, geschiktheid voor het beoogde doel, of rechtmatigheid van het aanbod onderneming of de groupon shop goods. groupon is niet aansprakelijk voor de kwaliteit, veiligheid, bruikbaarheid of enig ander aspect van het aanbod onderneming of de groupon shop goods .

7.5 groupon is niet aansprakelijk voor een schending van een verplichting op grond van deze verkoopvoorwaarden indien zij wordt gehinderd of belemmerd in de nakoming van haar verplichtingen door een oorzaak waarover zij redelijkerwijs geen controle heeft .

https://www.groupon.nl/legal/termsofservice" target="_blank">https://www.groupon.nl/legal/termsofservice