Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 17-12-2018 10:33:42
Winkels & Webshops

Gift en more

Hallo petra.nak , 

kan dit zomaar ik vind dit echt verschrikkelijk.

is nog erger voor de gulle gever , als de cadeaubon 6 jaar in de la blijft liggen . over verschrikkelijk gesproken .

veelgestelde vragen .


hoe lang is mijn yourgift card geldig?

vanaf activatie datum is de yourgift card 27 maanden onbeperkt te besteden. daarna zal per kwartaal € 1,05 van de kaartwaarde worden afgewaardeerd.

 10.       het (aanvang)saldo op een giftcard bedraagt maximaal €150,00 (zegge: honderdvijftig euro). het saldo en aanvullende informatie m.b.t. aankoopdatum, looptijd en kosten van de giftcard is te raadplegen via de saldochecker op http://www.yourgift.nl/" target="_blank">www.yourgift.nl en strekt behoudens tegenbewijs door middel van de originele kassabon van het uitgiftepunt tot bewijs daarvan. iedere aanspraak op correctie van het (aanvang)saldo vervalt na een maand na aankoopdatum. als aankoopdatum geldt de datum op de originele kassabon.

lees hier de voorwaarden , klik op de rode regels .

https://www.yourgift.nl/algemene-gebruikersvoorwaarden-gifts-more/" target="_blank">https://www.yourgift.nl/algemene-gebruikersvoorwaarden-gifts-more/



lees ook deze informatie eens door .

https://www.consuwijzer.nl/elektronica/voor-de-koop/cadeaubon-tegoedbon" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/elektronica/voor-de-koop/cadeaubon-tegoedbon