Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vd
vdlieuw - 18-12-2018 17:31:02
Winkels & Webshops

Jammer dat veel bedrijven nog via die droeftoeters van dpd laten bezorgen.

Zo bestel ik al jarenlang niet meer bij webshops die met dhl werken, wat een ellende. chauffeurs hebben gewoon 
lak aan alle regels en wetten en liegen er vol op los. zogenaamd niemand thuis lees je dan op de track & trace terwijl
het een bedrijfsadres is met deuren wijd open en tientallen mensen aanwezig. en als je een klacht indient.... nou ja. laat maar, onbegonnen werk.
ik heb zelf als manager bij een dergelijke international gewerkt en geloof me, dhl heeft de balle verstand van huis aan huis bezorging. ze zijn goed en groot in verzendingen op afstand over de hele wereld maar de software voor de huis aan huis bezorging dateert uit het jaar nul en de kwaliteit van de bezorgers is ver onder nul. maar ja, toch een graantje willen meepakken van die gote markt. en leveranciers gek maken met belachelijk lage tarieven maar menig webshop heeft spijt als haren op het hoofd om met dhl in zee te gaan.