Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 19-12-2018 18:45:18
Geldzaken & Recht

Piloten opleiding , gigantische schuld .

Belachelijk dat er kennelijk een dergelijke voorkeursregeling bestaat zoals via die link te lezen is.
iedereen moet zijn eigen studieschuld betalen, dus waarom deze mensen niet?
zolang ze niet de gewenste en gehoopte baan hebben dus maar beter de handjes laten wapperen bij een andere baan, zoals elk fatsoenlijke en verstandige persoon doet, hoort te doen als er nog even geen baan conform de opleiding is. niets dus thuiszitten, duimen draaien en een "geruïneerd" leven. hoe verzint u het?nu draaien de klanten van de bank ook nog mede voor die kosten op terwijl die vermoedelijk zelf hun eigen opleiding overwegend zelf moesten betalen. 
dat vind ik pas "inhumaan". weer misbruik van een dergelijk woord.
niemand verplicht ze om die opleiding te volgen dus er is niets te klagen. en dommeriken als ze een opleiding volgen waar kennelijk geen emplooi voor is.
dit is overigens een vraag&beantwoordrubriek, geen discussierubriek.
u moet niet zo overdrijven en maar halve informatie verstrekken. en niemand heeft een baangarantie na of tijdens zijn opleiding. u leeft toch niet op mars of zo?