Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 21-12-2018 07:44:44
Winkels & Webshops

Chaos bij postnl

Wat kunt u met ervaringen van anderen? en waarom is het chaos als 1 bezorger 1 pakje bij u voor de deur legt?

maar goed, als u de media een beetje gevolgd hebt is er sinds black friday een enorme druk bij alle bezorgdiensten. iedereen besteld ineens alles online en daar is geen enkele bezorgdienst op voorbereid. de druk is zelfs zo hoog dat postnl kantoorpersoneel moet inzetten om alles verwerkt te krijgen. door de druk is een foutje snel gemaakt. en is dat erg? zelfs u maakt wel eens een foutje. u bent gelukkig zo beleefd om het foutje te herstellen, daar zal de ontvanger zeer blij mee zijn.

het grote probleem wat onstaan is is dat er meer besteld wordt dan bezorgd kan worden. de busjes zitten vol en het afleveren gaat moeizaam. u moet zich voorstellen dat 1 minuut tijdverlies bij elke klant een achterstand van uren opleverd per dag. elk persoon die niet thuis is kost veel tijd. helaas verwachten mensen te veel van het online bestellen. beter zou zijn om voor een tweede poging geld te vragen. zo blijven mensen thuis om hun eigen bestelling in ontvangst te nemen. immers, als ik in een winkel iets ga kopen neem ik mijn eigen bestelling ook meteen in ontvangst. dan ga ik ook niet zitten afwachten tot er iemand naar mij toe komt. als u eens wist hoeveel pakjes wij per week van diverse buren krijgen? wij zijn thuis, de buren niet. waarom dan online bestellen als je weet dat je het niet in ontvangst kan nemen?

dus namens de ontvanger, de verzender en postnl: bedankt voor het oplossen van het foutje. het kan gebeuren.