Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maarten heest - 23-12-2018 07:19:14
Huishouden & Energie

Levens duur van mijn koelkast

Hoi jos, dat is zo een twee drie niet te zeggen maar als hij kapot is/dreigt te gaan lijkt me dat na 7 jaar te veel te snel. https://www.inretail.nl/kennis-en-inspiratie/lange-levensduur-keukenapparaten-kost-geld/" target="_blank">hier staat een interessant artikel over de levensduur van keukens en apparatuur. de meest mensen vervangen een koelkast na 15 jaar. een branchespecialist zegt: 'attendeer de consument er op dat een koelkast en vaatwasser van zeven jaar of ouder mogelijk beter vervangen kan worden. een nieuwe koelkast kan zomaar 60% zuiniger zijn dan een koelkast uit 2007! mogelijk geldt dat zelfs ook voor uw koelkast alhoewel die uit 2011 is. 
als het probleem middels reparatie op te lossen is dan is het maar de vraag of dat de financiële moeite waard is bij dit soort koelkasten. 
blijft de kwestie dat 7 jaar echt te kort is.