Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

juffrouwKarla
juffrouwKarla - 23-12-2018 19:20:01
Geldzaken & Recht

Auto is mijn eigendom, maar mijn dochter rijdt er in en de auto staat ook op haar naam en zij betaalt ook de verzekering

De auto staat op haar naam maar het blijft uw eigendom met nadruk uw eigendom. is het een rolls-roys ? het is niet meer uw eigendom en wat er ook gebeurd uw dochter blijft verandwoordelijk voor alles wat er mee gebeurd. als er een ramkraak mee gepleegd word kunt u uw dochter niet vrijpleiten omdat u de eigenaar bent. mocht uw dochter een uitkering hebben dan kan het wel een probleem worden want de auto staat op haar naam. bij de belastingdienst opgeven als schenking ? ben je mal de belastingdienst gaat niet vragen waar je dochter de auto mee betaald heeft.