Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylvana - 27-12-2018 16:46:32
Winkels & Webshops

Boxspring-deals.nl betrouwbaar?

Wat een onwijze slechte service geven jullie zeg!!!
eerst zou ons bed geleverd worden op 19 december! op 17 december een telefoontje dat hij niet leverbaar is!! kan gebeuren denk je dan !!! nieuwe afspraak gemaakt voor vandaag (27-12). op 24-12 zouden wij een mail krijgen met de verwachte levertijd. niet ontvangen!!  via de site chat vanmorgen op de valreep te horen gekregen dat we als 3e op de planning stonden. de eerste 2 waren dichtbij dus begin van de ochtend zouden we aan de beurt zijn. uiteindelijk na veel bellen om 14.30 eindelijk waren ze er!!! maar toen miste ze het hoeslaken dekbedovertrek+kussenhoezen!!!! om dat te compeseren hebben ze maar even een groter bed geleverd. 1.80 ipx 1.60  ze konden na geleverd worden maar hoe lang dat zou duren wist de bezorger niet!!!  
alsof het allemaal nog niet genoeg tegen viel zijn ze de poten vergeten te leveren!!!!! weer achteraan gebeld en ook die zouden nagestuurd worden. maar dat kon zomaar nog een week duren!!

al met al is het een hele slechte service waarbij je medewerkers aan de telefoon krijgt die er allemaal niet zo veel aan kunnen doen maar iemand spreken die er wel wat aan kan doen is niet aanwezig!!!