Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 27-12-2018 18:51:05
Vakantie & Reizen

Annuleren ticket ryan air wegens ernstige ziekte wordt geweigerd.

Hallo bkwakkel  , 


overlijden of ernstige ziekte van een geboekte passagier

in het geval van ernstige ziekte of het overlijden van een passagier waardoor reizen onmogelijk is, kunnen wij naar eigen goeddunken de reservering van de betrokken passagier en medepassagiers in dezelfde boeking wijzigen zonder dat wij beperkingen opleggen of tarieven berekenen voor vluchtwijzigingen of wij verrichten terugbetaling zolang wij de aanvraag voor de datum van de reis ontvangen en deze vergezeld wordt van bijpassende documenten. https://refundclaims.ryanair.com/?lg=nl" target="_blank">klik hier voor het aanvragen van restitutie .

bron : ryanair.com 

neem eens contact op met ecc , klik op de rode regel .

https://www.eccnederland.nl/nl/ik-wil-contact/contactgegevens" target="_blank">https://www.eccnederland.nl/nl/ik-wil-contact/contactgegevens