Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

burger x
burger x - 29-12-2018 19:34:58
Garantie & Verzekeringen

6 jaar al in de schuldpremie regeling door zorgverzekeraar nadat de schuld 0 is

Je kunt het ook gewoon niet lezen en je kop in het zand steken!
er staat dus dat ik nu al voor de 3e keer de zelfde schuld aan het afbetalen ben, maar nooit uit de schuldpremie lijk te gaan komen..
korter kan ik het niet voor je samenvatten.
en ja het is me nogal wat, want (minder to the point) ach je zou zelf maar eens dakloos worden... denk je ach dat gebeurt mij toch niet, hij zal wel de huur niet hebben betaald. nee ik betaalde altijd netjes mijn huur. ik werd zelfs huurbescherming beloofd, maar bij verkoop werd ik via de rechter gewoon ontruimd. de politie heeft me bedrijgt te zullen arresteren voor inbraak als ze me nog in mijn eigen huis zouden aantreffen. en voor de duidelijkheid, toen woonde ik er gewoon nog. vervolgens is mijn taalgebruik dan vulgair te noemen, maar het is niets vergeleken met de die bij me achter blijft na het lezen van enkele reacties van mensen, die niet eens de moeite nemen het echt te lezen en hun oordeel al klaar hebben. ik ben niet zielig, maar zwaar teleur gesteld in dit land en het rechts systeem. ik geloof echt dat mensen met geld de rechtbank simpelweg kunnen omkopen en er dan voor de tegenpartij er geen enkel recht nog te behalen valt. maar goed je hoeft het niet te lezen (of niet eens half) en er al helemaal niet op te reageren als je niets toevoegd aan de conversatie.
dank