Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alarm1233 - 31-12-2018 14:01:14
Elektronica & TV

Telfort komt afspraken niet na

22 /12/2018 is vlak voor kerst had je wel even kunnen nadenken dat dat een ingangsdatum is waarop telfort jouw abbo aansluit/activeeert.
wat betrefd de onbeleefdheid  gewoon niet bellen . die telefonisten weten het ook niet allemaal. gewoon via facebook  van telfort een prive bericht sturen en je word in een mum van tyd geholpen door mensen die er wel iets van weten en in jouw dossier mogen kijken en je een oplossing bieden.
met mijn ervaring met telfort heb ik nog nooit problemen gehad of een onbeleefd antwoord gehad, als je zelf vriendelijk blijft krijg je ook een vriendelijk antwoord weer. ga je dreigen of schelden ... tja wat verwacht je dan eigenlijk.
leg gewoon contact via facebook en leeg daar op eeen normale degelijke manier je probleem uit en je wordt vast geholpen zonder kosten   en dergelijke .
 gewoon  doen.
met de feestdagen is het normaal dat het iets langer duurt, gewoon ff geduld hebben.
wat betrefd een vergoeding kun je ook aangeven, want als je ook mobiele van hun hebt kun je vragen of je een bundel voordeel krijgt , heb je direct een korting maandelijks op je aansluiting en dubbel internet op je mobiel