Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 06-01-2019 10:10:45
Vakantie & Reizen

Zoover plaatst niet alle reviews

Je gedachte klopt hoor. ik het het zelf ook al paar maal meegemaakt. als je tevreden bent, wordt het geplaatst, maar als je kritiek hebt, dan kun je dat nog zo netjes opschrijven, het is verre van zeker of ze je review plaatsen. het is zeker niet de bedoeling om een accommodatie af te branden, maar als er iets niet deugt, of afspraken worden niet nagekomen, dan moet je dat kunnen zeggen. klachten deponeer ik daarnaast ook altijd bij de betrokkenen zelf. 
bij tui gaat het overigens al niet anders. ik hoor die mevrouw van tui nog zeggen ' ja, ja, inderdaad u heeft gelijk' toen ze me belde om het er even over te hebben. maar de review plaatsen: nee.
ik ben daarom gestopt met het plaasten van vakantie-ervaringen. 

al dit soort websites (ook tripadvisor bv.) zijn commerciele partijen die er niet bij gebaat zijn, dat er kritiek geuit wordt. zo simpel is het. google er maar eens op. ik heb het al zo vaak gelezen.