Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 06-01-2019 14:10:03
Huishouden & Energie

Energie kosten

in december hebben wij weer het bekende rondje gemaakt langs de aanbiedingen van de energiemaatschapppijen en zagen de aanbieding van de nuon.


over welke aanbieding van nuon heeft u het, toch niet dat "blijven loont" en waarbij u een 'korting' krijgt op de netto prijs van elektra. 
allereerst hoeft u daar dan helemaal niet rouwig om te zijn, want die 'korting' steldt helemaal niets voor en je moet er ook nog verplicht 'gas' bij afnemen.
u neemt (direct) geen gas af en daar wordt nou net het meeste aan verdiend en daardoor komt u niet in aanmerking voor die 'korting'.
u woont tenminste in een huis dat al "van het gas af " is en dat kan het meerendeel van de nederlanders (nog) niet zeggen. ;-))