Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-01-2019 19:10:14
Auto & Vervoer

Factuur epcplc

Mijn advies is wel reageren op de factuur (als ik de website bekijk lijkt het geen hoax) en geef schriftelijk, aangetekend te verzenden met ook bericht van ontvangstbevestiging aan dat u in ieder geval niet in noorwegen bent geweest met uw auto. 
ontving u de factuur via de post of via de e-mail? was er een foto bij? vraag als dat niet zo is de foto op.

u kunt er voor kiezen om even niets te doen maar ik zou dan toch in ieder geval de anwb informeren en om advies vragen (als u daar lid van bent).

hoewel het op het eerste gezicht m.i geen hoax lijkt kan het evengoed wel zo zijn. als er geen foto of nader bewijs komt, dan is het zaak om melding te doen bij de fraudehelpdesk. website: https://epcplc.com/norwegian_road_tolls" target="_blank">https://epcplc.com/norwegian_road_tolls