Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 09-01-2019 11:11:09
Geldzaken & Recht

Mogen derde partijen mijn bankgegevens inzien?

ik vind het overigens een prima regelgeving.

daar denken veel deskundigen en ik heel anders over, telkenmale wordt (zgn. legaal) de wet en regelgeving rond het betalingsverkeer meer en meer opgerekt en daarmee komt het eigenbeheer van de je betaal (lees: aankoop) rekening steeds verder onder druk te staan !
deze nieuwe regelgeving is nog maar het begin en zal, naar mijn idee, in de nabije toekomststeed meer en meer worden opgerekt.
nu kan je nog wijgeren om je gegevens te verstrekken, maar je moet er niet van versteld staan als er t.z.t. niet meer geleverd gaat worden als je niet toestemd.
maar goed, de financiële instellingen weten nu al beter wat we met ons geld doen dan dat we dat vaak zelf weten, dat zal zich verder als een olievlek verspreiden en wij, "wij kijken er naar, doen een plas en denken verder te gaan met hoe het was", alleen is dat laatse de waan van de dag.