Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan4073 - 16-01-2019 13:28:36
Geldzaken & Recht

Kan essent mij willekeurige jaarafrekening sturen op een te hoge schatting

Volgens mij ben je niet verplicht om schattingen te voldoen. voor zover ik weet mag je ook in 1 termijn achteraf betalen a.d..h.v. exacte cijfers.
wat ik wel heel rar vind is dat het juridisch loket je weg stuurt. welk juridisch loket is dat geweest? van essent zelf?

en om in te gaan op het antwoord van tijger1: kijk jij op de gas meter? toevallig woon ik tijdelijk in een andere woning. bij het intrekken hebben we de metrstand opgenomen en daarna heb ik er niet meer op gekeken. dus als een nieuwe meter geinstalleerd wordt dan zal het bij mij ook duren totdat mij gevraagt wordt de meterstand op te nemen voordat ik door krijg dat het niet werkt.

maar ik vind het wel apart dat een nieuwe meter niet werkt omdat elke meter geijkt wordt voordat het vrijgegeven wordt voor installatie. wat is er gebeurd dat de meter niet werkt?