Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 16-01-2019 20:00:09
Elektronica & TV

Sony cashback actie, doos kwijt, geld kwijt...

Het niet meesturen van de originele barcode zou fraude wel héél makkelijk maken. 

u koopt een tv en met de foto van uw streepjescode, uw tv en uw aankoopbon kan uw hele familie en kennissenkring een cashback aanvragen. nee, daar kan een bedrijf natuurlijk niet aan beginnen. en daarom hebben ze daar iets op verzonnen. 

sowieso is het niet slim om meteen de verpakking van een dure aankoop meteen weg te gooien. eerst een tijdje uitgebreid testen of alles werkt. als dan iets niet blijkt te werken kunt u met het product terug naar de winkel met de boodschap "nieuw product, werkt niet goed, dus ruil maar om". en daar wil de winkelier dan nog wel aan meewerken. zonder verpakking wordt het veel eerder gezien als "(kort) gebruikt, we sturen het op voor garantie".