Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 16-01-2019 21:58:59
Winkels & Webshops

Vraag over herroepingsrecht

Het voordeel van online kopen is dat u geen verkoper spreekt. hoe moet er dan iemand tegen u wat over de herroeping zeggen? u zegt zelf al dat het op de website van de winkels staat, wat wilt u nog meer?
voor het herroepingsrecht geldt dat u de aankoop mag beoordelen en zonodig testen. u hebt de vaatwasser beoordeeld en deze is niet de juiste keuze voor u. daarna hebt u willens en wetens de vaatwasser in gebruik genomen. de verpakking zat er strak om heen, dus deze is niet opnieuw te gebruiken. in de wet is het geregeld dat waardevermindering voor rekening van de koper komt. 

heel netjes dat deze verkoper de gebruikte vaatwasser terug wil nemen. deze zal of opnieuw verpakt moeten worden, of als tweedekansje. er bestaan speciale websites voor waar dit soort producten (getest, zonder verpaking of kleine schade) verkocht worden. en dit kan helaas niet voor de volle verkoopprijs.