Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maarten heest - 18-01-2019 10:10:36
Auto & Vervoer

Vervangend vervoer bij reperatie onder garantie

Geren recht zoals de link van marita5 aangeeft maar het is wel een prettige service natuurlijk. mijn garage heeft gelukkig altijd een leenauto of -fiets klaarstaan.

maar ik denk dat u eigenlijk aan ander punt aan wilt snijden: uw auto wordt onder garantie rerepareerd. is uw vraag of u dan gratis vervoer kunt krijgen omdat die reparatie onder garantie wordt verricht? is dat onderdeel van 'kosteloos herstel' zoals de https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/vervoer/aankoop-auto/auto-defect-garantie" target="_blank">consumentenbond dat aangeeft?
u zou dat in dat geval eens kunnen vragen een de nl importeur van uw merk. 

70 euro is nogal een bedrag. gaat dat dan over meerdere dagen want een huurauro voor 1 dag is stukken goedkoper?

edit: ik zie https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/vraag-het-antoinette-vervangend-vervoer-binnen-garantie/" target="_blank">hier een artikel over exact dit voorval waaruit blijkt dat de garagehouder inderdaad voor gratis vervoer dient te zorgen.