Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 18-01-2019 23:15:32
Winkels & Webshops

Wel betaald niets ontvangen

Of u wel of niet moet sparen voor een aankoop, de uitkomst is hetzelfde. die belofte is een wettelijke indicatie. als je de wet zelfs heel letterlijk neemt dan moet bcc zich aan zijn woord houden en diezelfde dag verzenden en dan heeft de transporteur nog 29 dagen de tijd om te leveren.

uw geld wordt ook niet achter gehouden en niets doen ze ook niet. dat het in uw ogen niet snel genoeg gaat wil niet zeggen dat ze niets doen. bcc is een fatsoenlijk bedrijf en net zo goed als bij u thuis of op uw werk gaat er wel eens wat mis. ook daar zijn regels voor om een foutje op te lossen. en die oplossing is niet meteen roepen en eisen, maar uw aankoop is verdwenen en daar wordt naar gezocht. u valt nog binnen alle wettelijke regels en daar moet u het dan mee doen. uw geld wordt pas achtergehouden als u herroepen heeft en het geld niet binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na herroeping hebt ontvangen. en bcc zou niets doen als ze achterover zouden leunen en uw bestelling niet zouden uitvoeren.

op de 14de is en onderzoek gestart, het is nu 18 januari. geen paniek, alles komt goed. en mocht maandag blijken dat uw pakket echt verdwenen is, dan krijgt u gewoon een nieuwe geleverd of uw geld terug. netjes zoals het hoort. al gaan roepen voordat de termijnen verlopen zijn heeft totaal geen nut.




door marcvandenakker - 18 jan. 2019 om 21:46 
2 antwoorden / 1 vragen

0

wat een reacties zeg, iedereen heeft wel zijn mening, ik moet sparen voor zoiets, en kan als ik iets koop niet even naar de winkel toe net als de meeste, als ze mij een belofte doen ga ik van uit dat ze zich daar aan houden, is nogal makkelijk om mijn geld achter te houden zonder daar iets voor terug te doen. dus aub houd u domme reacties voor u :(