Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 20-01-2019 22:13:26
Huishouden & Energie

Helpt gevelisolatie.

Man, man, stel je niet zo aan. en gebruik nou ook gewoon uw verstand. een hele straat met blauwe daken terwijl die niet geisoleerd zijn? dat kan alleen maar als die zolders niet gebruikt, dus niet verwarmd worden. dan lekt er ook geen warmte weg.

het lijkt wel of u helemaal doorgedraaid bent door dat isolatie gedoe. u kijkt dus blijkbaar op een site en hebt niet echt een warmtemeter in handen.

loop dan eens gewoon door uw huis. waar voelt u tocht. daar is onnodig warmteverlies. verhelp dat of laat dat verhelpen. en dan nog wat, dat gezeur over gevels isoleren. de meeste gevels, zeker in doorzonwoningen bestaan uit glas. ramen dus. als er echt kieren zitten tussen de muren en het kozijn, en niet alleen op die site, doe daar wat aan. bij een voordeur helpen eventueel tochtstrips.

en als u werkelijk 2.400 kuub gas per jaar verbruikt, zet dan die thermosstaat eens wat lager. trek een trui aan, en koop die gordijnen. douch eens korter. en u zult heel wat besparen.

en het belangrijkste, niet alles geloven wat u leest.