Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 22-01-2019 11:30:13
Huishouden & Energie

Helpt gevelisolatie.

@rens2019, n.a.v. uw reactie op mijn bericht.

ook andere overheidswebsites en besparingswebsites hebben het allemaal over gevel- en dakisoaltie, maar de warmte ontsnaps door de ramen en kieren. de muren zijn blauw of zelfs zwart en het dak is blauw. die isoleren lijkt mij onzinnig. volgens mij is mijn huis nog even geel en oranje en rood na isolatie van alle muren en dak.... hoe kan ik dan 711 + 475 = 1186m2 minder gebruiken? 

waarom doen ze dat? triple ramen zijn veel nuttiger.

helaas weet u blijkbaar zelf niet meer wat u geschreven heeft. en wat die scan betreft, kleuren interpreteren behoeft wel enige vakmanschap. dat u vindt dat er bij u niet geïsoleerd hoeft te worden wil dus niet zeggen dat het nutteloos is. niet zo vreemd dat ramen een "koudebron" zijn t.o.v. vloer, gevel en dak maar om dan te beweren dat isoleren dan onzin is getuigd van weinig kennis. ik schrijf uit ervaring ook al zouden de ramen knalrood aangeven is het in mijn keuken een stuk behaaglijker dank zij mijn dakisolatie. en ter info, mijn dubbelglas zit er al 20 jaar in en toen was de (glas-isolatie)techniek nog niet zo ver als nu.

 ik beweer dat een dak isoleren dat blauw / zwart op de warmte scan isoleren weinig zin heeft.
helemaal als de ramen geel, oranje rood zijn, dan is het dak isoleren idioot.
muren isoleren die blauw / zwart zijn isoleren terwijl de ramen geel, oranje, rood zijn is idioot.