Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 22-01-2019 14:14:12
Huishouden & Energie

Mag essent klanten lokken met een e-thermostaat en daarna ze laten vallen..

https://www.consuwijzer.nl/energie/energiemarkt/toezicht/klacht-energiebedrijf-netbeheerder-indienen-bij-acm" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/energie/energiemarkt/toezicht/klacht-energiebedrijf-netbeheerder-indienen-bij-acm

m.a.w. dien hier uw klacht in. kan zinvol zijn.
inmiddels zie ik dat er in 2014 dus al geruime tijd geleden ook klachten zijn geweest. 
het komt, aanvullend, vaker voor dat bepaalde eerder geleverde apparaten en apps na verloop van tijd niet meer worden onderhouden maar dat is hier, afgaande op uw vraag niet het geval. de leverancier pleegt wel onderhoud maar essent brengt dat nu in rekening.
ga na of- en zo ja wat hierover in de overeenkomst staat die u indertijd heeft afgesloten. als daar niets in is geregeld over t.z.t. onderhoud in rekening brengen is m.i. essent foutief bezig.

herredigeerd